2023. Mixcoco Greece rocks!

2023. Mixcoco Greece rocks!

To 2023 είναι εδώ. Με όνειρα, καινούρια εμφάνιση και νέα, υπέροχα νύχια. Νύχια που ικανοποιούν κάθε γούστο, καλύπτουν κάθε διάθεση, εξασφαλίζουν κομψότητα και στυλ σε κάθε γυναίκα. Φυσικά, όλες οι τάσεις και όλες οι προοπτικές για τη νέα χρονιά αναδεικνύονται με τα μοναδικά, αυθεντικά υλικά από την παγκόσμια δύναμη στο χώρο της ονυχοπλαστικής, τη Mixcoco.

Ημιμόνιμα βερνίκια μακράς διάρκειας, που έμπρακτα αποδεικνύουν τη μακρά διάρκειά τους, απίστευτη ποικιλία σε χρώματα και τεχνικές, σκόνες, gel χτισίματος, polygel και άλλα υλικά και εργαλεία-μηχανήματα, που φέρουν τη Mixcoco στην κορυφή της τελειότητας και πρώτη στην εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου, που τη συστήνουν με κλειστά μάτια.

Εφέτος λοιπόν στη Mixcoco Greece, η τάση είναι rock, είναι η υπεροχή του διαφορετικού, η κυριαρχία του εναλλακτικού.

Δοκιμάστε και εσείς τα molten metallics, τα απίστευτα όμορφα και φουτουριστικά νύχια, που τα μεταλλικά τους σχέδια φαίνονται σα λιωμένα, δίνοντας μια εξωπραγματική αίσθηση αλλά ταυτόχρονα κάνουν τα νύχια σας σαν καμβά ενός ακριβού κοσμήματος, ανεξάρτητα από το σχέδιο & το χρώμα, που θα επιλέξετε.

Τολμήστε επίσης με Mixcoco Greece, τα ιδιαίτερα sensorial nails, που λατρεύονται από τις φίλες, που προτιμούν τα πιο maximal & long nails, τα οποία «ντύνονται» με διάφορα υλικά-στολίδια, ημιπολύτιμες πέτρες και διακοσμητικά λουλούδια. Νύχια, που δεν περνάνε απαρατήρητα, που δίνουν τη δική τους αισθητική και κάνουν τη συνολική σας εμφάνιση, άκρως εντυπωσιακή.

Μην αμελήσετε να δημιουργήσετε επίσης τα Mixcoco Chrome Nails, δοκιμάζοντας την επαγγελματική τεχνική, που χρησιμοποιεί μεταλλικές σκόνες πάνω στα νύχια, προσφέροντας έντονους ιριδισμούς, σε συνδυασμό -πιθανώς- με 3D Nail Art. Πρόκειται για ένα illusion- μεταλλικό εφέ θυμίζοντας έναν υπέροχο καθρέφτη!

Μην ξεχνάτε ό,τι κι αν επιλέξετε : τα προϊόντα Mixcoco Greece θα τα βρείτε σε συνεργαζόμενα nail spots, στα καταστήματα Mixcoco Greece καθώς και στο eshop www.mixcoco.gr πάντα με τη σφραγίδα της τέλειας ποιότητας και της ιδανικής τιμής.

Είπε για εμάς το Mama 365

2 Comments

Αναρτήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *