Λίγα λόγια για εμάς

Mixcoco Greece
Ποιοι είμαστε
Η εταιρεία μας Beauty VI Cosmetics OE είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ της εταιρείας επωνύμων επαγγελματικών προϊόντων MIXCOCO, για την Βουλγαρική – Ελληνική – Κυπριακή επικράτεια.

Τα προϊόντα μας διανέμονται πανελλαδικά απευθείας από εμάς, καθώς επίσης και μέσω ενός ευρέος δικτύου αντιπροσώπων.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα της Mixcoco, διατίθενται από την εταιρεία μας από το 2016 με συνεχώς αυξανόμενη επιτυχία.

Πρόκειται για επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής, καθώς και αναλώσιμα και είδη περιποίησης άκρων.

Η εταιρεία παρέχει μια τεράστια γκάμα προϊόντων, που θα καλύψουν κάθε είδους επαγγελματία σε κάθε του απαίτηση.

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων είναι HEMA Free και Cruelty Free καθώς υπάρχουν και εξειδικευμένες σειρές μελετημένες και απαλλαγμένες από τα πιο επιβλαβή τοξικά συστατικά που συναντώνται συνήθως στα προϊόντα του είδους.
Το Brand Mixcoco ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε πρωτοπορεί ανάμεσα στον ανταγωνισμό με ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Δραστηριοποιείται σε Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αφρική κάνοντας το Global Brand Mixcoco αγαπητό σε εκατομμύρια επαγγελματίες που το εμπιστεύονται, σε όλο τον κόσμο!

Η υψηλή ποιότητα, η διαφάνεια, η συνεχής βελτίωση, και η παρακολούθηση των τάσεων της εποχής μας δίνουν το πλεονέκτημα του να κρατάμε τους συνεργάτες μας πάντοτε ευχαριστημένους, με υψηλών προδιαγραφών συνεργασίες.

Οι άμεσες αποστολές των προϊόντων από την Κεντρική μας εταιρεία, με ιδία μέσα, η συνεχής ενημέρωση των επαγγελματιών και η ποικιλομορφία λύσεων και προτάσεων της εταιρείας μας είναι οι πιο ισχυροί παράγοντες για μία επιτυχημένη και μακρόχρονη συνεργασία με τους επαγγελματίες.
"Η MIXCOCO ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΡΑΙΑ."
Hello from
CEO
Turpis duis nisl iaculis tincidunt fames feugiat consequat, sed blandit. Donec tempor ut suspendisse amet. Vulputate consequat pharetra sollicitudin pellentesque tristique. Nisi, viverra volutpat tellus nisi, mauris magna quis tristique lobortis. Pharetra porta cursus facilisis non dui sed sit. Rutrum dolor varius adipiscing quam nisl etiam. Tempus tempor egestas vitae molestie pulvinar integer posuere id lobortis.

Sit nisi diam venenatis, tortor. Vitae varius cursus augue arcu viverra ipsum semper est. Turpis rutrum lectus semper tortor ut ullamcorper mauris.
  • All Natural
    For county now sister engage had season better had waited. Occasional mrs interested far expression.
  • TOP Quality
    Service get met adapted matters offence for. Principles man any insipidity age you simplicity.
  • 10% Cashback
    Use securing confined his shutters. Delightful as he it acceptance an solicitude discretion reasonably.
Our latest
News

2023. Mixcoco Greece rocks!

Τολμήστε επίσης με Mixcoco Greece, τα ιδιαίτερα sensorial nails, που λατρεύονται από τις φίλες, που προτιμούν τα πιο maximal & long nails, τα οποία «ντύνονται» με διάφορα υλικά-στολίδια, ημιπολύτιμες πέτρες και διακοσμητικά λουλούδια.

Περισσότερα