Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα
Mixcoco Λάμπα Πολυμερισμού B3 UV LED 80W Λευκή Επαγγελματική λάμπα Νυχιών B3 UV LED 80W Με Οθόνη Η επαγγελματική λάμπα νυχιών B3 περιέχει 36 led, .. Product #: 180110 Σε Απόθεμα

Λάμπα Πολυμερισμού B3 UV LED 80W Λευκή

Επαγγελματική λάμπα Νυχιών B3 UV LED 80W Με Οθόνη

Η επαγγελματική λάμπα νυχιών B3 περιέχει 36 led, στρατηγικά τοποθετημένα ώστε να μην υπάρχουν «νεκρές ζώνες» εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση, χωρίς απώλειες στον πολυμερισμό.

Ένα απο τα πλεονεκτήματα της είναι το διπλό μήκος κύματος (365 & 405 nm) για άμεσο πολυμερισμό σε όλα τα υλικά, ανεξαρτήτως εταιρείας και σύστασης του προϊόντος. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ιδανική για συνεχόμενη και εντατική χρήση χωρίς να προκαλεί την αίσθηση του «καψίματος» κατα τον πολυμερισμό. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα να κρατάει στη μνήμη την τελευταία εντολή χρόνου που της δόθηκε, επιτρέποντας έτσι το ξεκίνημα του πολυμερισμού μέσω του αισθητήρα ή την συνέχειά του σε περίπτωση που αυτός διακοπεί, από το σημείο που σταμάτησε. 

Ψηφιακός Χρονοδιακόπτης 10, 30, 60 & 120sec
Πολυμερίζει όλα τα builder gels, uv gels και ημιμόνιμα βερνίκια
Aισθητήρας αφής
Αποσπώμενη βάση
Sun light φωτισμός για προστασία των ματιών
Ιδανικό και για pedicure
Διάρκεια ζωής 50.000 ώρες
Εγγύηση 1 έτους
Πολυμερισμός gel & ημιμόνιμου σε 30sec.

 

Tip:

Αποφύγετε την επαφή με τα led, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη.
Όλα τα μηχανήματα θα πρέπει να συνδέονται σε πολύμπριζο ασφαλείας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την δωρεάν αποστολή εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας "Μηχανήματα" για τα οποία τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες από 150€ ή περισσότερο.
Ο χρόνος αποστολής είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Το site είναι προγραμματισμένο να μην βάζει έξοδα αποστολής απο 50ευρώ και πάνω, αυτό δεν ισχύει για τις παραγγελίες των μηχανημάτων.
Τα μηχανήματα έχουν εγγύηση 1 έτος. Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη. Από την εγγύηση εξαιρείται το καλώδιο από τη στιγμή που παραδίδεται σωστά από την εταιρεία. Η εγγύηση καλύπτει μόνο την κεντρική μονάδα. Το καλώδιο ελέγχεται στην παράδοση. Για τις παραγγελίες του e-shop, το καλώδιο αντικαθίσταται εντός 48 ωρών από την παραλαβή, εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα.