Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα
Mixcoco Επαγγελματικός Αποστειρωτής Χαλαζία Επαγγελματικός αποστειρωτής για την απολύμανση των μεταλλικών εργαλείων σας για να διασφαλιστεί ότι .. Product #: 181008 Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Επαγγελματικός Αποστειρωτής Χαλαζία

Κατασκευαστής: Mixcoco
Κωδικός Προϊόντος: 181008
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Επαγγελματικός Αποστειρωτής με χάντρες Χαλαζία

Οδηγίες Χρήσης:
1. Τοποθετείστε τον αποστειρωτή σε επίπεδη επιφάνεια εργασίας.
2. Ανοίξτε το καπάκι και τοποθετείστε τις χάντρες χαλαζία (να μην υπερβαίνουν το 80% του όγκου της δεξαμενής). Τοποθετείστε τα εργαλεία που θέλετε να απολυμανθούν (Σημείωση: Μην τοποθετείτε πλαστικά αντικείμενα και υγρά εντός του κάδου αποστείρωσης).
3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη τροφοδοσίας. Η κόκκινη ενδεικτική λυχνία υποδεικνύει ότι ο αποστειρωτής έχει τεθεί σε λειτουργία και η πράσινη λυχνία υποδεικνύει ότι ο αποστειρωτής θερμαίνεται.
4. Η διαδικασία θέρμανσης είναι από 0℃ έως 185℃. Ο χρόνος θέρμανσης κυμαίνεται μεταξύ 10-12 λεπτών.
5. Όταν η θερμοκρασία φθάσει τους 185℃ χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η αποστείρωση σε κάθε αντικείμενο. Μόλις η απολύμανση ολοκληρωθεί αφαιρέστε τα εργαλεία χρησιμοποιώντας γάντια.
6. Τα σφαιρίδια αποστείρωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένα. Συνιστάται να αλλάζονται κάθε 3-4 μήνες ή ανάλογα την χρήση.
7. Μετά τη χρήση αφαιρέστε την πρίζα από την παροχή ρεύματος.
8. Μην χρησιμοποιείτε ή αποθηκεύετε το μηχάνημα στο μπάνιο ή άλλους χώρους με υγρασία.
9. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τον αποστειρωτή.

Η διαδικασία θέρμανσης:
Όταν η θερμοκρασία εσωτερικής απολύμανσης φτάσει τους 185℃, το πράσινο φως θα σβήσει αυτόματα τη θέρμανση και η μηχανή αποστείρωσης διακόπτει τη θέρμανση! Όταν η εσωτερική θερμοκρασία πέσει κάτω από τη ρυθμισμένη θερμοκρασία, το πράσινο φως θέρμανσης θα ανάψει αυτόματα και ο αποστειρωτής θα αρχίσει και πάλι να θερμαίνεται.

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από την δωρεάν αποστολή εξαιρούνται τα προϊόντα της κατηγορίας "Μηχανήματα" για τα οποία τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες από 150€ ή περισσότερο.

Ο χρόνος αποστολής είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Το site είναι προγραμματισμένο να μην βάζει έξοδα αποστολής απο 50ευρώ και πάνω, αυτό δεν ισχύει για τις παραγγελίες των μηχανημάτων.
Τα μηχανήματα έχουν εγγύηση 1 έτος. Για την ισχύ της εγγύησης κρατήστε την αρχική συσκευασία του προϊόντος και την απόδειξη.